ГАЛЕРИЈА: Ги руши сите закони на физиката. Овака изгледа оваа 56-годишна актерка

Ни се допаѓа нас се што годините донесуваат за изгледот на една жена, но кога некој изгледа толку необично за своите години, како актерката Елизабет Херли, тогаш тоа и како е приметено.

Актерката која има 56 години изгледа неверојатно младолика и не само тоа, таа изгледа како да има многу, многу помалку години.

Браво за Елизабет!, се слуша кога таа ќе објави фотографии слични на оваа на Инстаграм. Неминовно е да се запрашате како и проаѓа низ рака да изгледа овака! Во потрага по одговорот, наидовме на нејзината изјава за “US Weekly” кога открила дека го следи советот на Џоан Колинс.

“Таа ми кажа дека насекаде во куќата има хидратантни и креми за нега на очите, па кога ќе пројде покрај овие залихи, таа става некои креми на лицето. Става и кога е во колата, кога седи на масата и прави нешто … И решив да ја копирам и да го сторам истото! “.

Хидратацијата е значи, мајка на убавината. И, како што гледаме на Џоан Колинс (88), и во нејзиниот случај тоа дава одлични резултати, нели?

Па жени, хидрирајте се!

24 Shares