(фото) Трамп во јавноста по 10 дена од изборите, луѓето зачудени од промената на изгледот

ДОНАЛД ТРАМП синоќа од Белата куќа зборуваше за коронавирусот и стратегијата за вакцинација.

Трамп не одговараше на прашањата на новинарите десетина дена и ова беше прво јавно обраќање по изборите. Сепак, повеќе од она што го зборуваше, привлекоа неговиот изглед, поточно неговата фризура, боја на коса.

Корисниците на социјалните мрежи забележаа дека Трамп побелел во косата па коментираа дека можеби неговиот фризер повеќе не работи за него, или пак дека можеби е од стрес и слично.

1 Shares