Феноменални 3Д графити од самоук уметник (СЛИКИ) погледнете што прави човеков

Серхио е самоук уметник, а луѓето ширум светот со нетрпение ги очекуваат неговите нови слики.

Неговите графити се едноставно посебни и ги претвораат напуштените sидови во уникатни уметнички дела кои ви го одземаат здивот.

 

View this post on Instagram

 

Classic day

A post shared by ODEITH (@odeith) on

4 Shares