Фата, Мујо и останатите – Насмеј се и сподели Виц со пријателите

Шета Фата по дивиот запад…
Од грмушките излегува индијанец и почнува да ја силува Фата…
Од кога завршува работа, и кажува…
Ако после 9 месеци нешто ти се случи, да знаеш дека тоа е од Поглавицата Две-Пера.
Фата на тоа, му вели…
Тебе ако нешто ти се случува по неколку дена, да знаеш…
тоа е од Триперот на Фата.


Фата го прашува Мујо:
Мујо, слушнав дека си бил видовит… Можеш ли и мене да ме научиш да бидам и јас.
Можам и рекол Мујо…
Ајде, Фато, соблечи ја блузата. Таа ја соблекува.
Сега Фато соблечи ја маицата, и Фата ја соблекува и маицата.
Сега Фато соблечи ја и сукњата, Фата ја соблекува.
Фата му вика, Мујо бре, да не сакаш да ме е**ш?
Мујо и вика, ете Фато, гледаш дека си видовита.


Ја прашува Мујо, Фата.
Каде бре Фато излегуваш секоја вечер и со кого?
Фата вели, на хор, имаме проба со пријателките.
Мујо ја прашува, А што правите таму?
Фата: Ништо посебно, пиеме вино, се смееме и дружиме…
Мујо: Па кога бре Фато пеете?
Фата: Па на враќање…

5 Shares