Доделуваме 3 гратис Вицови – Насмеј сЕ!

Го става дедото внукот во скут, а внучкото вика:– Дедо, ај не биди педер!

Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници во ходникот. Кога дошол на ред го прашува Св.Петар:
– А бе, што оволку часовници?
– Е па според брзината на вртењето на казалките, гледам колку се краде во секоја земја.
– А Македонија не ја гледам?
– Е, часовникот за Македонија ми е во дневна, ми служи како вентилатор!

На испит на Медицински факултет, професорот ја прашува студентката.

– Колку сперматозоиди има во тестисите на машки полов орган?

По кратко размислување…

– Пааа отприлика голтка, голтка ипол!!

43 Shares