Делови од телото на распарчени деца „пронајдени во кутии за пилешко“ на Ноќта на вештерките во Мексико Сити

Полицијата тврди дека видела маж како му паднале кутии во Мексико Сити и му помогнала да ги земе своите предмети – пред да забележи човечки „рака, рамо и уво“

Делови од телото на распарчени деца, наводно, биле пронајдени во пакети за пилешко на Ноќта на вештерките, откако „нервозен човек“ несакајќи ги испуштил пред полицијата.

Тие тврдат дека потоа биле вознемирени од „многу белото месо“ што се наоѓало во кутиите, пренесува El Universal.

Полицајците започнале да го испрашуваат човекот, познат само како Едгар 39, дали е добро – на што тој одговорил „Да, добро сум, добро сум“.

Сепак, на службениците  им бил чуден начинот на кој тој очајно се обидувал да ги собере паднатите „предмети“.

Еден агент рекол: „Лицето многу брзо сакаше да ги врати вреќите, но тие беа тешки“.

Агент рече дека една торба се искинала и тој бил шокиран од она што можел да го види внатре за време на ужасниот инцидент на 31 октомври.

Тој додаде дека „белото месо“ се чини дека е човечко „рака, рамо и уво“.

Човекот кој ги исфрли кутиите со “пилешко” тврди дека не бил свесен за содржината на кутиите и му било платено да ги отстрани трето лице.

Тоа се случи откако во октомври беа пријавени исчезнати две момчиња, Алан Јахир „С“, 12, и Хектор Ефраин „Т“, 14,

Но, досега нема официјална врска помеѓу мрачното откривање на пронајдените делови од телото и исчезнатите деца.

1 Shares