Makedonija 24

(ВИДЕО-Велес) Што се случува по улиците кога Угостителите ќе затворат во 21ч | Дали групирањата престануваат и се штитиме од ширење на вирусот?

Дали мерката угостителските објекти да затвораат во 21ч поради спречување на ширење на вирусот вродува со плод? Се почесто

98 Shares