Дом и Семејство

Љубов и Корона вирус

Според најновите научни сознанија, вирусот ковид -19 што предизвика глобална пандемија, исто така, може да се пренесува преку воздух.

0 Shares
Дом и Семејство

Куче во кревет, да или не?

Една нова студија покажа дека кучињата значително го помагаат квалитетот на спиењето кај жените Кучињата се најомилените домашни миленичиња,

17 Shares