Чудно но вистинито

(видео) Го сликал Врвното Тајно Американско летало од сопствената куќа, објави фотографија на Инстаграм и доби „честитки“

Американското воено воздухопловство можеби мисли дека нивниот најнов авион е навистина невидлив, но еден фотограф го „улови“ над неговата

1 Shares