Брзи и корисни трикови за храна!

Како да ви остане хранта свежа во фрижидерот ако не ја конзумирате подолго?

При чување на шеќерот, се навлажнил и потоа се згрутчил? Има решение, во видеото подоле.

Ако го изгледате видеото до крај, ќе научите како да запечатите храна во обично кесе без потоа да влегува воздух во него и храната да се расипува.

Погледнете го видеото:

3 Shares