БРУКА од Еди Рама на социјалните мрежи (слики)

Албанскиот премиер ги претставува природните убавини на Северна Македонија како дел од Албанија.

Рама на својот Фејсбук профил напиша „прекрасна Албанија. Кањон Лесница“ со фотографија од водопадот на реката Лесница на планината Шара.

По овој пост, на социјалните мрежи беа испратени жестоки коментари за албанскиот премиер Рама, како и бројни критики.

2 Shares