Британка Астролог кој го „предвиде“ Коронавирусот кажува што ќе се случи во следните 6 месеци

Џесика Адамс ја предвидела пандемијата на коронавирусот, но и покрај тоа што излезе во јавноста со своите грижи, никој не и веруваше пред да почне пандемијата.

Сега, таа ги сподели своите размислувања за тоа што следува – вклучувајќи ги Меган Маркл, Доналд Трамп и климатските промени

Астрологот Џесика Адамс беше толку сигурна во своето предвидување дека „вирус ќе го наруши светот“ што таа започна да се подготвува.

Таа тврди дека уште во февруари 2019 година му раскажала на светот за нејзините грижи во обид да ги предупреди луѓето, но никој не ги слушал.

Датумот во нејзиниот ум беше 10 јануари 2020 година, што и беше датум на првата смрт на Ковид во Кина во Вухан.

Велејќи дека „знаела што следува“, таа откажа голема забава резервирана за март, го напушти својот дом во Лондон и се пресели во Тасманија, каде сè уште живее со две кучиња и пиле.

Друго од нејзините предвидувања беше околу датумот 1 октомври – денот кога на Доналд Трамп му беше дијагностициран Ковид.

На објавата на нејзиниот блог од март 2019 година, под делот под наслов „Една последна белешка – постмилениумски бубачки, хакери и вируси“, таа напиша: „Како астролог, секогаш имам работа со американски читатели кои пишуваат датуми од денот, месецот и годината во обратен редослед до датумите на британскиот и австралискиот календар.

„Сепак, без оглед како го заклучувате датумот на затемнувањето на 10 јануари 2020 година, ќе завршите со нешто што изгледа како незаборавен код.

Бидејќи нејзините тврдења за предвидувањата сега се остварија, таа ги сподели своите визии за иднината со „ Daily Mail“ – вклучително и Божиќ 2020 година, драмата на кралското семејство и изборите во САД.

Коронавирус

За жал, Џесика верува дека ќе се справиме со Ковид но по подолго време.

Таа тврди дека нема да има вакцина, па затоа „ќе научиме да живееме со неа“.

Божиќ

Не е сè несреќа и мрачност, а таа смета дека Божиќ ќе биде „фантастичен“ оваа година.

Тинејџери

Џесика тврди дека тинејџерите ќе стапат во центарот на вниманието од 2023 година и „многу брзо ќе дојдат на власт“.

Таа вели дека ќе бидеме „зачудени колку брзо се движат“.

Избори во САД

Според Џесика, работите нема да се одвиваат без проблеми и изборите може дури и да се одложат.

Брегзит

Нејзините предвидувања за Брегзит се прилично екстремни, тврдејќи дека тоа ќе резултира со разделување на Велика Британија на четири одделни земји.

Климатска промена

Една од работите што очигледно можеме да ја очекуваме? Очигледно, вонредната состојба со климатските промени ќе заврши до 2026 година.

И Грета Тунберг ќе ужива во нормален живот.

2 Shares