Била со сопругот на море со нови купаќи | Сите биле посебно љубезни со нив | Го сватиле ова

Отидов на море со сопругот но пред да тргнеме ги купив овие купаќи.

Одеднаш СИТЕ ПОЧНАААТ ДА НИ ПРИСТАПУВААТ и сфативме дека носиме ТАЈНИ СИГНАЛ за кои не знаевме.

Линда замина на одмор со своето момче и тие случајно им дадоа сигнал на капачите.

„Одеднаш сите станаа премногу љубезни кон нас, а потоа дојдовме до ужасно сознание зошто е тоа така“, вели таа.

Линда го сподели своето искуство на социјалната мрежа Tik-Toк, а за се ова биле виновни купаќите костими кој ги купиле.

Всушност костумите биле со апликации од ананаси, кој биле симпатично испечатени, не знаејќи дека всушност ананасот е таен знак за свингерство.

Додека биле на плажа често им приоѓале други парови и започнувале разговор со нив, сакале да се спријателат, раскажува Линда.

Линда ова го сватила затоа што кога споеделила на социјалните мрежи во коментарите некој од нејзините пријатели прокоментирале на нивните слики дека ним пред неколку години им се случило истото на одмор на Хаваи.

Добро е да се знае за овие тајни сигнали, да не се впуштите во нешто што не го посакувате, или можеби го посакувате па купете овакви костими за капење.

0 Shares