Анкета (кликни и гласај) Треба ли да се воведат построги мерки во борбата против коронавирусот

Во анкетата доле, ве прашуваме дали треба да се воведат построги мерки. Одговорете со ДА или НЕ, гласањето е анонимно.

Бројки од над 600 заразени последнава недела и по десетина и повеќе починати дневно од Ковид-19 во Македонија. Болниците се полнат а свеста на граѓаните е на ниско ниви.

Треба ли да се воведат построги мерки во борбата против Корона вирусот
38 гласови · 38 одговори
1 Shares