Анкета-Гласај | Дали подржувате организирање свадби надвор од државава на Македонски граѓани

ГЛАСАЈ ДОЛЕ (вашето мислење значи, искажете го) | Само вие ќе знаете за што сте гласале а вкупните резултати можете да ги видите по гласањето

Амди Бајрам си направи свадба со 600 гости за својата внука во Турција, заобиколувајќи го законот за заштита од корона вирусот ковид-19 и неговите мерки.

Сите знаеме дека скоро половина година забранети се организации како свадби, забави и друго што би можело да доведе до ширење на вирусот. Но, деновиве гледаме организирање свадби на видни личности и функционери.

По Амди Бајрам и градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ си организираше свадба во Косово избегнувајќи ги законите во Македонија.

Гласај и искажи мислење:

Дали оправдувате правење свадби на Македонски граѓани надвор од државата во време на пандемија?
18 гласови · 18 одговори
38 Shares