ВИДЕО: Изгледа како нормална торта, но неколку минути подоцна…? Останавме БЕЗ ЗБОРОВИ !

Елиса Штраус од компанијата “Confetti Cakes” сакаше да му даде на нејзиниот татко посебна торта за неговиот 60-ти роденден.

Во ова видео, кое е видено повеќе од три милиони пати, можете да го проследите целиот процес за четири и пол минути.

Крајниот резултат е неверојатен! Никогаш не сум видел нешто слично …

Погледнете го и споделувајте го видеото со вашите пријатели:

13 Shares