Слушна необичен звук на небото и одма го снимаше тоа.. Проценете сами!

Често пати луѓето тврдат дека виделе натприродни феномени. Без разлика дали е некое чудно светло на небото, летечки чинии или непознати предмети, често и не им се верува кога ќе кажат на другите.

Дали некој верува или не е лично мислење, но сепак постојат некој можеби и вистинити видео записи од овие настани.

Погледнете го ова видео и проценете сами…

34 Shares