Прекрасна Русинка Направи Мала Грешка во Солариумот, Па Луѓето не Можат да Престанат да Зјапаат во Бикини Зоната

Преубавата Русинка, која е многу популарна на Instagram, каде што речиси 30.000 луѓе гледаат, стана шега поради една грешка.Оли Исаева објави фотографија во невообичаен костим за капење, но исто така и кратки снимки кои покажуваат потсмев, но многумина забележаа бела трага од нејзините гакички и ѝ рекле дека можеби малку претерала со солариумот.

На Убавицата од Русија тоа не и засмета многу па продолжи да објавува провокативни фотографии за илјадници ласкања и бројни комплименти.

#thailand #sea #memories 💙

A post shared by Olya 🦄 Isaeva (@olyaisa.eva) on

Невероятно счастливый заяц🐰😍🙏🏼

A post shared by Olya 🦄 Isaeva (@olyaisa.eva) on

Надеюсь фото моей *опы не попадает ни под какую статью🤔😏 Вчера как же обидно мне было, когда удалили фото Евы😕 оно набрало около 4600❤, более 70 комментов…Кому помешал мой ребёнок?! Какого хрена😡 Неужели и правда некоторые неадекваты увидели там эротику?!😱 Как одна очень образованная мадам, которая знает все статьи УК РФ наизусть, начала мне их скидывать в директ и утверждать, что безобидное фото Евки имеет эротическое содержание🤦🏼‍♀️ WTF!

A post shared by Olya 🦄 Isaeva (@olyaisa.eva) on

В цвет шезлонгам☀

A post shared by Olya 🦄 Isaeva (@olyaisa.eva) on

10 Shares