Правила за да се биде вистински маж

1. НИКОГАШ НЕ СЕ ЈАВУВАЈ ТИ.

2. Ако некоја девојка не ти се допаѓа не и кажувај веднаш. Поинтересно е да ја оставиш сама да сфати.

3. ЛАЖИ.

4. Кажи и дека ќе и се јавиш. Потоа примени го правилото број 1.

5. Не се облекувај складно. Ќе мислат дека во облекувањето ти помага девојката, а тоа е лошо за твојата репутација кај жените.

6. ЛАЖИ.

7. Порекнувај се. Ама баш се.

8. НЕ значи ДА.

9. ДА значи НЕ.

10. Ако не легнеш нешто, може да ти пукнат јајцата. Ова применувај го секогаш.

11. Чувства??? Што е тоа???

12. Кажи и го ова на девојката пред секс: – Душо не грижи се, ако не свршиш нема да останеш трудна.

13. На секоја реченица што ќе ја чуеш, можеш да и дадеш сексуално значење. Постојано прави го тоа.

14. ЛАЖИ.

15. Ако некого повредиш преправај се дека ти е криво. Ама нека не ти биде.

16. Игнорирањето решава многу проблеми. Ако ти не ги гледаш, нема ни тие тебе.

17. Играј си со својот пенис само на јавни места кај што никој не те знае.

18. Ти не можеш да бидеш девица. НИКОГАШ. Мажите се раѓаат такви.

19. На жените не им е битно што правиш со нив, се додека имаат шанса да те задоволат.

20. Основно, фундаментално правило за излегување со девојка – КВАНТИТЕТ, не КВАЛИТЕТ.

21. Основно, фундаментално правило за секс – КВАНТИТЕТОТ е КВАЛИТЕТ.

22. Плачењето не е машка особина. Од друга страна, ако си маж, па зошто би плачел?

23. Ако прашањето почнува со “Зошто..“, одговорот е “Не знам“.

24. Запамти – секоја девица се чува само за себе.

25. Туѓата болка е твоја забава. Смеј се долго и гласно.

26. ЛАЖИ.

27. Главно правило – различното не е добро.

28. Постојано внимавај колку време трошиш на размислување за секс. И секогаш споредувај се со другите.

29. Ако девојка ти раскине затоа што си спиел со друга, не грижи се. Впрочем, таа прва сакаше да ја прекине врската.

30. Најдобра позиција за секс – ти си одоздола, а 20 девојки врз тебе.

9 Shares