Како бездомник потроши 100 долара

Социјален експеримент…

Му даде на бездомник 100 долара, го следеше за да види како ќе ги потроши парите.

Тој мислеше дека ќе ги потроши на алкохол или цигари но нема да ви се верува што направи бездомникот… Погледнете.

13 Shares