Едноставен трик: Вецето и купатилото ќе ви мирисаат на убаво со денови

Без никакви хемикалии, овој природен освежувач ќе направи чудо, затоа што со индустриските препарати мирисот не останува долго и ветрее.

За ова ви е потребно:

  • – Ролна тоалет хартија
  • – Етерично масло по ваша желба

Неколку капки се доволни да накапете на внатрешната страна на хартиената ролна, мирисот ќе остане се додека не ја потрошите ролната се разбира.

Сепак може да биде економично и трајно, се разбира и мирисот е по ваша желба.

17 Shares