Богата и Згодна Германка бара маж за врска – “Балканците се најдобри љубовници“

Останав сама и тешко ја одржувам оваа осаменост, би сакал да најдам некој со кого би делела сè и со кого ќе се чувствувам сигурно и заштитено во секое време.

Инаку, јас сум од Загреб каде што сум родена и каде завршив училиште, но татко ми не донесе, мене и мајка ми да живееме во Германија додека работи таму, бидејќи тој не можеше често да доаѓа кај нас поради работата.

Најпрво бев против тоа, бидејќи тоа беше поинаква средина и друга земја и мислев дека нема да се вклопам тука, но на крај испадна совршено како минуваа годините. Барем што се однесува до мојот живот.

За жал, моите родители починаа во една несреќа на крстарење минатата година и пол и останав сама со целото богатство. Сакав да продадам сè и да се вратам во родниот град, но не можев, се соземав и ја презедов работата на татко ми затоа што не сакав да пропадне, па останав таму.

 

Не дека овде нема мажи, секако дека има, но некако повеќе ги сакам мажите од Балканот и нашиот крај. Неколку пати имав можност да се омажам, но не сакав, затоа што знаев дека само моето богатство ги интересира и добро да ме искористат. Такви се Швабите, каде што ќе ги намирисаат парите, веднаш одат во акција.

Би сакала да станам мајка, но да ја продолжам лозата со некој балканец. Некако нашите се искрени луѓе и подобри љубовници. Кој сака да ме запознае, нека ми се јави како да ги договориме сите детали и како може да дојде до мене.

13 Shares