3 причини зошто интелигентните жени имаат проблеми со врските

Паметната и привлечна жена не сака да троши време и енергија на партнер кој што не може да ја следи

Интелигентните жени докажано е дека имаат проблеми со врските – не е лесно да се најде човек кој е вреден за нивната љубов и почит.

Имено, интелектуалната способност на таквата жена и самодовербата го спречуваат тоа да бидат во врска само колку да се рече дека се во врска.

Како што може да се претпостави, атрактивната и интелигентна жена не сака да троши време и енергија на партнер кој што не може да ја следи.

Затоа, тука се 3-те главни причини зошто интелигентните жени се сами:

Имаат високи стандарди – таквите жени се свесни за себе и само ќе стапат во врска со некој човек за кој мислат дека можат да бидат еднакви.

Тие не се вклопуваат на друго место – интелигентните жени сакаат да им бидат на прво место на нивниот партнер и нема да се согласат за ништо друго.

Немаат време – на овие жени не им треба некој човек само за да се чувствуваат емотивно исполнети, бидејќи едноставно немаат време за меѓусебно поврзани врски.

17 Shares