(ВИДЕО)На Свадбена Поворка: Падна од Колата додека го носеше знамето

Во свадбена поворка во Посушје во Хрватска.

Несреќата може да биде фатална за еден млад човек кој носеше знаме.

Имено, во моментот кога започна колоната автомобили со свадбената веселба, во малиот автомобил смарт во кој се возеше и несреќниот носител на знамето забрза малку, а човекот кој го носеше знамето низ отворот на покривот на автомобилот падна на патот.

За среќа, тој не беше сериозно повреден на есен.

1 Shares